SARI DJAYA

SARI DJAYA 100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1587 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sari Djaya. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 21:07 Altijd goed eten. Smaakvol en vers. Goede service.
22 mei 2022 om 21:03 Kip sate was zwart en koud en de daging smoor (vlees) was hard en droog. Ik bestel hier niet nog een keer.
21 mei 2022 om 21:24 Superlekker en snel.
15 mei 2022 om 20:19 Eten zeer slecht Gado gado was zuur ikan bali droog smoor vlees hard en droog Hier bestel ik nooit weer alles is in de prullenbak beland
8 mei 2022 om 10:03 Best rijsttafel in town!
4 mei 2022 om 23:03 Heerlijke gerechten en ruim voldoende porties. Goed en lang warm gebleven. Prima verpakt
30 apr 2022 om 21:24 Het eten was echt heel erg goed ! Snel bezorgd, vriendelijke bezorger. Ik snap alleen niet waarom er zo veel olie in de bakjes zit en de bakjes ook niet geseald zijn. De hele tas zat onder de olie..
28 apr 2022 om 21:32 Hè, wat jammer. De bami was erg taai, echt niet lekker. Vlees was droog en bezorging 20 minuten te laat. Helaas, we zijn veel beter gewend dus hopen op een eenmalige misser
23 apr 2022 om 17:17 heel lekker , Heerlijk gegeten.
17 apr 2022 om 13:16 Het eten was oud, de boontjes doorgekookt en slap, de gado gado had zelfs een schimmelsmaak. Het vlees was droog of dreef in een laag olie. Slechtste eten dat ik tot nu toe heb meegemaakt. Hier ga ik niet meer bestellen.
12 apr 2022 om 9:25 Heel lekker zoals altijd
9 apr 2022 om 21:15 Zoals altijd was het erg lekker. De gasten hebben er ook van genoten en heel fijn dat, zoals verzocht, overal was aangegeven of het mild of pittig was.