SARI DJAYA

SARI DJAYA 100% Halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1193 beoordelingen
28 mrt 2020 om 22:27 Precies op de afgesproken tijd werd een heerlijke maaltijd bezorgd. Dat gaan we vaker doen, nu we niet uit eten kunnen.
28 mrt 2020 om 19:31 Prima maaltijd vooral de rendang was lekker van smaak en goed mals. Sajoer boontjes ook lekker! Kort om hier bestellen kan zeker!
26 mrt 2020 om 23:33 Heerlijk eten, goed pikant. Echt fantastisch, zoals altijd. We bespraken het eten rum van te voren met bezorging na ruim een uur. Het kwam perfect op tijd.
26 mrt 2020 om 19:24 Het was weer heerlijk. Bestellen daar vaker altijd goed
23 mrt 2020 om 21:51 Zoals altijd heerlijk vers en warm eten!
23 mrt 2020 om 10:19 Na een eerder zeer positieve ervaring, viel het nu erg tegen. Alles was aan de droge kant. Jammer. Daarnaast moest ik online 25 cent extra betalen voor een iDealbetaling. Dat is toch niet meer van deze tijd, en zeker als contant juist nu niet meer mag...
22 mrt 2020 om 0:34 Hele lieve bezorgster met fantastisch lekker eten, echt een aanrader!
14 mrt 2020 om 20:03 Het menu voor 2 is gevarieerd en erg lekker. Ook heel snel bezorgd.
13 mrt 2020 om 20:33 Voor een latere bezorgtijd gekozen en ze waren keurig op tijd. Ik heb echt heel lekker gegeten. Goede Gado Gado. En de rest was lekker pittig naar verwachting, daar houd ik van!
13 mrt 2020 om 20:29 Netjes bezorgd. Handschoenen aan en afstand houden. Details maar vooral heerlijk eten
12 mrt 2020 om 22:18 Heerlijk eten, alleen beetje te zout
8 mrt 2020 om 12:57 Lekker eten. Handiger is om beschrijving bij de gerechten op de site te plaatsen. Bezorging was goed. Je kunt online kijken hoe laat de bezorger komt. De pittige makreel was echt een lekkere verrassend gerecht.